facebook-link twitter-linklinkedin-link

Υπηρεσίες προς εστιατόρια


Παρέχονται πληροφορίες σχετικές με τον σχεδιασμό υγιεινών πιάτων και ολοκληρωμένων προτάσεων για την εβδομαδιαία διατροφή των πελατών σας. Επίσης μπορεί να υπολογιστεί η θερμιδική αξία και τα περιεχόμενα θρεπτικά συστατικά ενός πιάτου, να δοθούν οδηγίες για την βελτίωση της σύστασής του και του τρόπου μαγειρέματος. Οι οδηγίες αυτές θα σας επιτρέψουν να συνοδεύσετε την αναφορά στο μενού με προτάσεις όπως «χαμηλή σε λιπαρά», «με λιγότερες θερμίδες», «με περιορισμένο αλάτι», «με υψηλά ποσά πρωτεΐνης».

 

Επίσης μπορεί να σχεδιαστεί μενού για άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας όπως Σακχαρώδης Διαβήτης, υπερχοληστερολαιμία κ.α.